Dhaflaoui udlejes til FC Helsingør

Kategorier

Souheib Dhaflaoui spiller resten af efteråret i FC Helsingør.

20-årige Souheib Dhaflaoui tager turen lidt længere nordpå til 1. divisionsklubben FC Helsingør, som han lejes ud til for resten af efteråret.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Souheib har brug for mere spilletid end tilfældet er hos os lige nu, og da han stadig er en spiller, som har fodbold-fremtiden foran sig, er en periode på lån i Helsingør et naturligt skridt i hans udvikling, siger CV.

Dhaflaoui har spillet 10 kampe for FC Nordsjælland, 8 af dem i Alka Superligaen.

– Jeg glæder mig til at komme ud og prøve noget nyt, efter at jeg har været i FCN i lang tid, og det bliver spændende at prøve mig af i Helsingør, som jeg håber på, at kunne hjælpe. Forhåbentlig bliver det til mange kampe, hvis jeg gør det godt nok, siger Souheib.