Adnan: Vi må tage det positive med os videre

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Adnan Mohammed spillede sin første hele Superligakamp og indrømmede, at det var ved at være udsolgt af kræfter mod kampens slutning

– Jeg synes, vi spiller rigtig godt og klogt i 1. halvleg. Vi holder dem væk fra de store målchancer og udnytter selv vores lige før pausen. Og i 2. halvleg havde vi også chancer til 2-0, før de fik udlignet.

– Men vi var trætte mod slutningen af kampen. Det betød meget, at vi blev tvunget til udskiftninger så tidligt. Indtil midt i 2. halvleg var der kræfter nok, men så følte jeg, at jeg begyndte at løbe tør. Når man ikke har været med fra start før, kan tempoet godt mærkes mod slutningen, og det er måske også derfor, marginalerne går deres vej til sidst.

– Vi lærer alle sammen af kampen, og vi må tage det positive med os videre. I næste weekend er vi klar til at gøre vores bedste igen, og så går det forhåbentlig vores vej, siger Mohammad Adnan.

Næste opgave for FCN er OB på udebane på søndag kl. 16, og herefter venter en hjemmekamp mod Randers fredag 19. august kl. 18.00.