25.000 følger med på Facebook

Kategorier

FC Nordsjællands Facebook side har opnået en ny milepæl, da hele 25.000 nu følger klubben. Mere end 60 % af følgerne på Facebook kommer fra Danmark, men også i Italien, Tyrkiet, Tyskland og Ghana følges der flittigt med i hvad der sker i FC Nordsjælland. Du kan også følge FCN på Facebook lige HER.

Faktisk har der været fart på alle klubbens sociale medier i den første halvdel af 2016. På Instagram er der mere end 2.000 nye som følger med, og der er nu hele 6.500 som følger klubben tæt på Instagram. På Twitter, som ikke er danskernes foretrukne sociale medie, er der stødt godt 1.500 nye folk til i 2016, så profilen er oppe på 5.334.

Snapchat kan du også følge FCN på, og det kan du gøre ved at finde klubben under følgende brugernavn: fcnordsjaelland