Værd at vide før dagens kamp mod FCK i Parken

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag kl. 16.00 mod FCK Telia Parken. Kampen vises direkte på TV3 sport 1.

Vidste du at…

…FCN og FCK har mødt hinanden 42 gange i Superligaen, og samlet set har FCK 28 sejre, 7 kampe er endt uafgjort og kun 7 gange har FC Nordsjælland vundet. 23 af kampene er spillet i Parken, og her har FCK 16 sejre, mens 4 kampe er endt uafgjort og kun 2 med sejr til FCN.

…i sidste sæson mødte de to klubber hinanden første gang i Parken i 4. spillerunde, og den kamp sluttede 1-1. Sæsonens andet møde var i Right to Dream Park 20. marts i år, og her vandt FCN 2-0 på mål af Emre Mor og Tobias Mikkelsen. FCK tog så revanche med en 2-0 sejr i Parken i 30. spillerunde, hvor FCK også sikrede sig det danske mesterskab.

…FCK sætter ny Superligarekord, hver gang løverne forlader Parken ubesejret. FCK har ikke tabt en Superligakamp på hjemmebane siden 15. aug. 2014, hvor FCM vandt 2-1. Siden er det blevet til 32 kampe uden nederlag. En rekordstime, som FC Nordsjælland gerne må bryde nu.

…FCN efter kampen mod FCK må sige farvel til Andreas Maxsø og Pascal Gregor i et par uger, da de skal med Danmarks OL-landshold til Rio. Turen til Brasilien koster de to FCN-profilers deltagelse i næste kamp mod AaB, og måske flere kampe endnu, alt efter hvordan det går Danmark ved OL.

…FCK slipper for at aflevere spillere til Danmarks OL-landshold, da FCK spiller internationale kampe, og i onsdags spillede 1-1 på udebane i det første møde med de rumænske mestre Astra.

…dagens dommer, 35-årige Jakob Kehlet, er i gang med sin 8. sæson som Alka Superliga dommer. Det er hans første kamp i den nye sæson.