U/19 rystet godt sammen på Bornholm

Kategorier

Der var mange tilskuere til træningskampen for U/19 mod Rønne på solskinsøen Bornholm.

FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab havde en super træningstur til Bornholm i sidste uge

Turen var ment dels som træningslejr og dels som en tur til at styrke sammenholdet. Det betød også at drengene sov i en stor sovesal på luftmadrasser og med bordtennisborde i midten. En perfekt tur ifølge U/19 træner Morten Karlsen:

– Det var andre forhold end de sædvanligvis møder på fodboldture, men det var i høj grad var med til at få gruppen smeltet sammen til den nye sæson. En stor tak til vores samarbejdsklub Hasle IF for at tage så godt imod os og sørge for et super ophold.

– Drengene fik også lov at arbejde sammen under andre forhold, da vi havde planlagt en tur i samarbejde med Teamwork Baltic, som satte samarbejdsevnerne på prøve under stress, fortæller Morten Karlsen

Der blev også tid til at spille en træningskamp mod Rønnes seniorhold. Det var en god træningskamp under fine forhold og gav en klar sejr med syv flotte mål scoret af:
Andreas Olsen assist Christian Jensen
Jakob Johansson assist Andreas Olsen
Andreas Olsen assist Victor Nelsson
Benjamin Lund assist Andreas Olsen
Maksym Fitel assist Gustav Harlev
Nicklas Strunck assist Maksym Fitel
Andreas Olsen assist Daniel Skov

FC Nordsjællands U/19 trup udgøres i den nye sæson af årgangene 98 og 99, og de nyoprykkede årgang 99 spillere, der er kommet op fra U/17, fik med turen til Bornholm en fin ryste sammen oplevelse med de tilbageværende årgang 98-spillere fra sidste sæson.

FCN spiller sæsonens første kamp i U/19 Ligaen hjemme mod Esbjerg lørdag 13. august. På fredag kl. 13.15 spiller holdet på hjemmebane en træningskamp mod FCK U/19.

FCN U/17 skal også i gang med sæsonen hjemme mod Esbjerg lørdag 13. august, og U/17 mandskabet tester sig selv på lørdag kl. 13.30 hjemme med en kamp mod HIK.

U19_Bornholm_kamp_Rønne U19_Bornholm_kamp