U/19 til Bornholm på træningslejr

Kategorier

Både U/19 og U/17 har fået sølvmedaljer to år i træk.

Både U/19 og U/17 tog i denne uge fat på forberedelserne til den nye sæson, der for begge hold starter om præcis en måned

To år i træk har både U/19 og U/17 sikret sølvmedaljer til FC Nordsjælland, og begge trupper er nu gået i gang med jagten på nye triumfer. Sæsonen starter for begge hold med en hjemmekamp mod Esbjerg lørdag 13. august.

Allerede på mandag tager U/19 truppen til Bornholm på en lille træningslejr i fire dage, hvor de er indkvarteret hos samarbejdsklubben Hasle IF. Tirsdag spiller FCN en træningskamp mod Rønne FB, der til daglig spiller i Københavnsserien.

Truppen kommer retur fra Bornholm torsdag 21. juli og spiller en træningskamp mod B 93 fra 2. division lørdag 23. juli. Der er også planlagt en træningskamp mod FCK U/19 fredag 29. juli, og der satses på endnu en kamp inden sæsonpremieren.

U/19 cheftræner Morten Karlsen siger:

– Der er kommet mange dygtige og spændende spillere op, og truppen er jo meget lig med den, der vandt sølv i U/17 ligaen forrige år. Vi glæder os til at arbejde med dem og blive rystet lidt sammen på turen til Bornholm i næste uge. Og så gælder det naturligvis om igen i år at præge toppen af U/19 Ligaen og at gøre spillerne klar til Superligaen.

FCN U/19 har nu vundet medalje fire år i træk. Det blev til guld i 2013 og sølv i hver af de seneste tre sæsoner.

U/17 har også fået sølvmedaljer to år i træk i Ligaen og arbejder hårdt på igen at sammentømre en stærk trup til at følge op på de gode resultater fra de seneste sæsoner. U/17 med Kasper Kurland som cheftræner har indtil videre planlagt tre træningskampe frem mod sæsonpremieren.

På lørdag 16. juli spiller FCN U/17 mod CCL fra USA, der er på træningslejr i Right to Dream Park. Lørdag 30. juli spiller FCN mod U/19 fra HIK, og torsdag 4. august er der træningskamp mod norske Rosenborgs U/17 mandskab.