To forskellige halvlege for FCN

Kategorier

Marcus Ingvartsen kan spille sin kamp nr. 50 for FCN i aften.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland og AaB spillede fredag træningskamp i Right to Dream Park, og det var med AaB som de styrende i 1.halvleg, mens FCN styrede 2.halvleg. Effektiviteten var dog størst hos AaB, som scorede to i deres bedste periode, mens FCN måtte nøjes med et, og altså et 2-1 nederlag.

Det tog kun AaB tre minutter at bringe sig foran. Den nordjyske nyerhvervelse Marco Meilinger driblede ugeneret op igennem banen og fra kanten af feltet kunne han tørt sparke den fladt ind ved stolpen. Og det var også AaB, som udover målet havde den bedste start i kampen, hvor nordjyderne med lidt mere skarphed kunne have bragt sig mere foran i kampens første 10 minutter.

Første FCN-chance tilfaldt Marcus Ingvartsen efter 15 minutter efter godt opspil i venstre siden. Tobias Mikkelsen kom af sted på kanten, og hans indlæg fik Ingvartsen headet lige over mål, dog generet af AaB’s Kasper Pedersen.

Omkring den halve time kom næste chance, denne gang til Mohammed Fellah. Indlægget kom fra Tobias Mikkelsen, men Fellahs afslutning fra kanten af feltet gik forbi AaB-målet. Kort efter tordnede Frederik Børsting et langskud på overliggeren, som Alex Runarsson ikke nåede at reagere på.

Mohammed Fellah skulle have udlignet i 33 minut, da han alene med målmanden sendte bolden på stolpen. Men det var AaB, som skulle bringe sig yderligere foran i det 40 minut. Frederik Børsting fik i højre side af feltet lov til at sparke bolden fladt under Alex Runarsson i målet.

FCN skiftede fem spillere til 2.halvleg. Ind kom David Jensen, Andreas Skovgaard, Rámon Rodrígues, Souheib Dhaflaoui og Joshua John.

Bare tre minutter inde i 2.halvleg fulgte Marcus Ingvartsen op på Joshua Johns ripost på overliggeren, og sparkede bolden de sidste cm over stregen. Nicolai Larsen i AaB-målet var tæt på at redde bolden på stregen, men bolden var lige inde over stregen.

I det 56 minut var det igen Marcus Ingvartsen, som var tæt på at slippe igennem til en ny chance, efter godt arbejde fra Collins Tanor, som vandt bolden højt på banen. Ingvartsen blev dog stoppet i sidste øjeblik af en AaB tackling. Et frispark fra Stanislav Lobotka i det 70 minut nåede næsten frem til Andreas Maxsø, men Nicolai Larsen fik lige akkurat bokset bolden væk.

Indskiftede Souheib Dhaflaoui stod for dagens detaljer. Pillede først et langt skifte ned med kattepoten, og derefter to tunneller på AaB-backen og et indlæg ind i hovedet på Joshua John, som dog ikke fik ramt den særlig godt.

Med fem minutter tilbage af kampen havde Emiliano Marcondes muligheden for at udligne til 2-2 med et frit spark inde i feltet, men Nicolai Larsen reddede afslutningen med en fod-parade.

Det var et FCN-hold, som styrede 2.halvleg og fik trykket AaB meget længere tilbage på banen, men det blev altså til et 2-1 nederlag i anden træningskamp.

På søndag sætter tigerne kursen mod Holland for at være på træningslejr indtil den 10.juli. Her skal holdet møde FC Twente og Shakhtar Donetsk.

Facts: FCN-AaB
0-1, 3min: Marco Meilinger
0-2, 40min: Frederik Børsting
1-2, 48min: Marcus Ingvartsen

Startopstillingen:

Alex Runarsson (46min, David Jensen)
Dominic Oduro (46min, Rámon Rodrígues)
Pascal Gregor (46min, Andreas Skovgaard)
Andreas Maxsø, anfører
Nicklas Mouritsen (82min, Benjamin Lund)
Collins Tanor (61min, Mathias Jensen)
Stanislav Lobotka
Christian ’TK’ Køhler
Tobias Mikkelsen (46min, Joshua John)
Marcus Ingvartsen (61min, Emiliano Marcondes)
Mohammed Fellah (46min, Soheib Dhaflaoui)