Pascal om OL-billetten: Jeg er rigtig glad

Kategorier

Gregor og Maxsø er klar til OL kvartfinale

– Sådan en oplevelse får man kun chancen for at få én gang, så selvfølgelig er jeg meget glad lige nu, siger Pascal Gregor, der sammen med Andreas Maxsø repræsenterer FC Nordsjælland ved OL i Brasilien

OL-landstræner Niels Frederiksen har netop offentliggjort sin udvalgte trup til Danmarks kampe ved den olympiske fodboldturnering i Brasilien, der afvikles fra 4. til 20. august.

På forhånd var FC Nordsjællands anfører Andreas Maxsø udtaget sammen med nogle få andre, og han får følgeskab af endnu en midterforsvarer fra FCN, Pascal Gregor, der også har været fast mand omkring det U/21 landshold, der ved EM-slutrunden sidste sommer kvalificerede Danmark til OL.

Aftalen mellem DBU og klubberne er, at Niels Frederiksen kunne vælge op til to spillere fra hver Superligaklub, der ikke spiller europæisk, og ingen fra de klubber, der spiller med i Europa. Det har derfor været lidt af et puslespil at sammensætte OL-truppen på de præmisser. Og det faldt altså ud til Pascal Gregors fordel:

– Jeg har hele tiden gået med en drøm om at komme med til OL, men jeg vidste jo også godt, at der var så mange ting, der skulle passe rigtigt sammen, for at det kunne lade sig gøre. Heldigvis er det lykkedes, og jeg er rigtig glad. Det har været et puslespil, og jeg er meget taknemmelig over, at klubben og landstræneren har gjort det muligt for mig at få den oplevelse. OL er stort, og det oplever man kun én gang som fodboldspiller, siger Pascal Gregor.

Udtagelsen betyder, at FC Nordsjælland må siger farvel til Andreas Maxsø og Pascal Gregor efter sæsonens tredje kamp ude mod FCK lørdag 30. september, og hvor mange kampe, FCN må undvære de to forsvarsspillere i, afhænger af, hvordan det går Danmarks OL-landshold, der i gruppespillet møder Brasilien, Irak og Sydafrika. De to bedste fra hver af de fire grupper går videre.

De to FCN-spillere får også selskab i Rio af en tidligere klubkammerat, nemlig Uffe Bech.

Se hele truppen HER