Ny kontrakt til Benjamin Lund

Kategorier

Den 19-årige venstreback har skrevet en ny aftale, som gør at han kan færdiggøre sin uddannelse og samtidig udvikle sig endnu mere, som U/20-spiller.

Sportschef for akademiet Jan Laursen fortæller:

– Benjamin har været anfører og en rollemodel for vores andre U/19-spillere med hans dedikeret arbejde. Derfor er vi også glade for at vi har lavet en aftale, som gør ham i stand til at færdiggøre sin uddannelse og samtidig snuse til Superliga-livet. Konkurrencen omkring venstreback er hård på førsteholdet, og derfor passer det perfekt at han kan spille kampe med U/19-holdet, og træne med Superliga-holdet når det passer ind med skolen, siger Jan Laursen.

Benjamin Lund blev kåret til Årets Spiller på U/19-holdet i sidste sæson. Den unge venstreback startede sin fodboldkarriere på Bornholm hos Knudsker IF og sidenhen hos Rønne IK, hvorefter han tog turen Farum og FC Nordsjælland.

– Det er en et stor skulderklap for mig, jeg kommer til at have base på U/19-holdet, men træne med Superliga-holdet et par gange om ugen og så kan jeg samtidig få færdiggjort min skole. Jeg er glad for den løsning vi har fundet. Klubben viser mig tillid, og selvom der er mange om budet på venstreback, så håber jeg på, at jeg langsomt kan bide mig fast i Superliga-truppen og med tiden gøre det svært for Kasper Hjulmand at se bort fra mig, siger Benjamin Lund.

FCN har tidligere rykket tre andre fra årgang 97 op i Superliga-truppen. Andreas Skovgaard og Emre Mor rykkede allerede i vinters fast op i truppen, og Viktor Tranberg startede op sammen med resten af truppen den 20.juni.