Masser af fodboldglæde i Farum Midtpunkt

Kategorier

10-årige Marcel Mankowski viser lidt fodboldkunst med en velfortjent sodavand i hånden.

Børnene i Farum Midtpunkt fik i aftes igen besøg af Bajram Fetai og en stribe FCN-profiler til inspiration og fodboldsjov på kunstgræsbanen

FC Nordsjælland har i samarbejde med den tidligere FCN-profil Bajram Fetai, der nu spiller for Roskilde, arrangeret besøg i Farum Midtpunkt ca. en gang om måneden hele sommeren, så alle de lokale børn kan få sig en fodboldoplevelse i egne omgivelser.

I aftes var det tredje gang, FCN besøgte Farum Midtpunkt, og igen tiltrak det mange unge mennesker. Selv om det stadig er sommerferietid var over 50 mødt frem for at lege med, og på bænkene ved sidelinjen fulgte en række forældre stolt med i børnenes præstationer.

FCN-spillerne var denne gang Alex Runarsson, Emiliano Marcondes og Nicklas Mouritsen. Desuden deltog U/17 træner Kasper Kurland og coach Derk Droze også i den hyggelige træning, hvor alle børnene fik lov at spille en masse fodbold. Og de nød det tydeligvis sammen med muligheden for at få en snak med deres fodboldidoler.

Efter en times fodboldleg var der tid til holdbilleder og sodavand til alle samt naturligvis autografer. 10-årige Marcel Mankowski var meget begejstret:

– Man kan lære mange ting, og så er det samtidig rigtig sjovt. Man får også snakket med Superligaspillerne og får autografer, så jeg synes, det hele er fint. Jeg har haft Emre Mor som yndlingsspiller, men nu er det Emiliano, siger Marcel, mens han med en sodavand i den ene hånd og koncentration lysende ud af øjnene jonglerer lidt med bolden til ære for fotografen.

Bajram Fetai er med hver gang under sommerens besøg i Farum Midtpunkt og nyder det også:

– Jeg elsker at give noget tilbage til samfundet på den her måde. Jeg kan jo spejle mig selv i de børn, der alle har en drøm om at spille på et stort stadion engang. Den bedste glæde er at give noget til andre.

– Jeg voksede selv op i København, hvor vi løb og spillede på gaden. Og vi havde ikke en storklub, der kom til os. Så stor ros og respekt til FC Nordsjælland for det her initiativ, der giver noget tilbage til lokalsamfundet. Vi elsker alle sammen fodbold, og det giver børnene mulighed for at gøre noget sammen. De har fine faciliteter her og et samlingspunkt, som kan holde dem fra andre ting, siger Bajram Fetai, der næste gang gæster Farum Midtpunkt 17. august og igen 21. september sammen med Superligaspillere fra FCN.