Lobotka matchvinder i stærk holdpræstation

Kategorier

Stanislav Lobotka scorede sejrsmålet mod FC Twente.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland tog onsdag aften hul på den næstsidste træningskamp, da holdet mødte FC Twente i Mariënberg i Holland, hvor holdet lige nu er på træningslejr.

Første halvleg var et meget lige opgør, hvor specielt presset fungerede godt for FCN-holdet og det betød også at Twente blev holdt helt væk fra chancer, men i anden halvleg var det FCN som sad på opgøret.

De to chancer som opstod i første halvleg tilfaldt FCN, og begge gange med Andreas Maxsø som igangsætter. Første gang var efter kun 3 minutter, da stopperen røg på en solotur fra midten af banen, men Stevens i det hollandske mål reddede bolden.

Midtvejs i første halvleg var det så Mads ’Mini’ som blev sendt af sted af præcis bold fra Maxsø. Men den hurtige venstreback sparkede desværre bolden et stykke over mål.

Det betød at første halvleg sluttede målløst, og FCN gik til pause med en stærkt organisatorisk præstation.

FCN startede 2.halvleg stærkt, og efter kun fire minutter scorede Stanislav Lobotka på et super drøn fra 25 meter uden chance for den hollandske målmand. Det var igen Mads ’Mini’ som brød igennem på venstrekanten og leverede bolden til Lobotka, som altså satte den i nettet til 1-0.

I 52 minut måtte Twentes Joachim Andersen trække i nødbremsen, da Marcus Ingvartsen var på vej alene igennem. Gult kort til den danske forsvarer hos Twente. Det efterfølgende frispark blev sendt i muren.

Den første hollandske chance kom i det 62 minut, men Rámon Rodrígues fik reddet bolden på heroisk vis.

Adnan Mohammad fik også vist prøver på sin hurtighed, da han gled igennem på venstrekanten med 15 minutter tilbage. Her blev han holdt i trøjen, men dommeren var ikke helt enig.

Emiliano Marcondes fik også vist prøver på sin sparketeknik, da han sendte bolden på overliggeren efter godt pres fra Adnan Mohammad. Det blev ikke til flere mål, og FCN fik altså en sejr i næstsidste test før det igen går løs i Alka Superliga fredag den 15.juli ude mod Viborg FF.

På lørdag venter sidste testkamp, denne gang mod Shakhtar Donestk. Den kamp spilles kl.16.00.

Facts:
FC Twente-FC Nordsjælland
0-1, 49 min: Stanislav Lobotka

Startopstilling:
Alex Runarsson
Rámon Rodrígues (79min, Pascal Gregor)
Andreas Maxsø
Andreas Skovgaard
Mads ’Mini’ Pedersen
Christian ’TK’ Køhler
Collins Tanor (79min, Mathoas Jensen)
Stanislav Lobotka
Mohammad Fellah (15min, Adnan Mohammad)
Tobias Mikkelsen (87min, Dominic Oduro)
Marcus Ingvartsen (79min, Emiliano Marcondes)