Let’s Attack!

Kategorier

Alka Superligaen starter igen på fredag, og det bliver med et angribende FC Nordsjælland hold. Der er ny Superliga-struktur, som betyder flere kampe med mere på spil. For at bringe dig i stemning kan du se videoen ovenfor.

FC Nordsjælland, har valgt at differentiere priserne på sæsonkort, i modsætning til tidligere år. Det betyder at der vil være forskel på priserne til de forskellige tribuner. A-/C-tribunen vil have en pris, mens der på D-tribunen vil være meget billige sæsonkort.

Priserne er følgende på D-tribunen: 999,- (voksne) og 599,- (børn). På A-/C-tribunen: 1499,- (voksne) og 849,- (børn)

Ekstra hjemmekampe
Den nye turneringsstruktur som begynder for sæsonen 2016/17 betyder også, at man som sæsonkortholder er garanteret minimum én ekstra hjemmekamp. Hvis FCN slutter i top 6, står den på mesterskabsslutspil, med fem attraktive hjemmekampe, mod de bedste hold i Alka Superligaen.

Skulle FCN slutte uden for top 6, betyder det endnu flere hjemmekampe, hvor det er knald eller fald i hver og en af kampene, da hvert enkelt point kan havde stor betydning om man skal kæmpe om at undgå nedrykning eller kæmpe for at hente en spændende plads i Europa.

LÆS MERE OM DEN NYE STRUKTUR HER

Hvad får du for et sæsonkort:

  • Minimum 18 hjemmekampe (flere afhængig af placering efter 26 runde)
  • Én udebanetur i løbet af sæsonen
  • Mulighed for at videregive dit sæsonkort til venner eller familie hvis ikke du kan komme på stadion
  • 10 % rabat i FCN Shoppen + tilbud
  • Invitation til sæsonkort-arrangementer med bl.a. spillere, sportschefer og cheftræner
  • FCN tips konkurrence
  • Deltagelse i den store FCN julekalender med store præmier

Eksisterende sæsonkortholder
Er du allerede sæsonkortholder i FC Nordsjælland, og ønsker du at købe sæsonkort til næste sæson, så kan du forny dit kort lige her.

Ny sæsonkortholder
Har du ikke tidligere haft sæsonkort i FC Nordsjælland, men ønsker at købe et sæsonkort til disse fordelagtige priser, så kan du købe dit sæsonkort til sæsonen 2016/17, lige her.