Kom helt tæt på FCN/RtD til Marveld Tournament

Kategorier

FC Nordsjælland og Right to Dream var i maj måned til den stærkt besatte Marveld Tournament for U/15 hold. FCN TV var med hele vejen da drengene prøvede kræfter med Manchester United, Ajax Amsterdam, Benfica, Anderlecht og flere andre topklubber fra Europa.

Sammen med Right to Dream U/15 var tre af FC Nordsjællands U/15-drenge i maj måned med på holdet, da den enormt stærke Marveld Tournament 2016 blev skudt igang. Med hold som Manchester United, Chelsea, Real Madrid og Ajax på turneringens deltagerliste var dette en stor oplevelse for spillerne.

Ved at mixe FC Nordsjællands og Right to Dreams spillere til disse store, europæiske turneringer, er det tanken, at spillerne dels bliver prøvet af på et højt fodboldmæssigt niveau, og samtidig lærer hinanden bedre at kende både på og uden for banen, således at relationerne mellem dem bliver tættere.

Det er derfor også planen, at man i fremtiden vil fortsætte med at deltage i lignende turneringer med internationalt snit med mixede FCN/RtD-hold.