Hjulmand: Vi skal bygge mere på i presspillet

Kategorier

FC Nordsjælland har fokus på at fortsætte holdets udvikling i den svære kamp mod FC Midtjylland søndag kl. 18 i Right to Dream Park

Cheftræner Kasper Hjulmand var glad for den gode sæsonstart i Viborg, men det ændrer ikke fokus i det daglige arbejde:

– Det gode ved sejren i Viborg var, at holdet viste det rigtige udtryk næsten hele vejen igennem, men der er stadig plads til forbedringer, og det arbejder vi hele tiden på. Vi bygger videre på testkampene og indsatsen i Viborg. Alle sejre giver moral og gør, at man kan presse mere på i dagligdagen.

– Vi arbejdede også meget med presspillet i foråret og har lært af nogle af de dårlige ting. Men vi skal stadig blive dygtigere og sætte mere tempo i presset mod bolden. Det er afgørende for at skabe flere gode minutter i kampene. og det er det, vi holder fokus på til de næste kampe, fastslår Kasper Hjulmand.

FCN spiller første hjemmekamp i sæsonen på søndag mod FC Midtjylland, og derefter venter FCK i Parken, altså bronze- og guldvinderne fra sidste sæson som de kommende opgaver:

– Den gode start var naturligvis vigtig for os, men vi tager én kamp af gangen, og det er en svær kamp, vi har foran os. Selv om vi arbejder med udviklingen af vort eget hold, må vi også kigge på FC Midtjyllands styrker. FCM er det hold, der kan gøre noget i forhold til FCK. De har en god bænk. Keans lange indkast er et stærkt våben. Og Onuachu er altid en håndfuld. De har dygtige spillere over hele linjen.

– Vi har spillet mange gode kampe mod dem på hjemmebane, og det må vi prøve at gentage. Vi skal spille vores chance med hjerte og passion, fastslår Kasper Hjulmand før mødet med FCM, der startede sæsonen med uafgjort mod Randers og allerede har spillet fire europæiske kampe med tre sejre og én uafgjort kamp som resultat.

FC Nordsjælland topper Alka Superligaen efter den inponerende 4-0 sejr i Viborg, og har du endnu ikke fået købt billet til den første hjemmekamp på søndag kl. 18 mod FCM i Right to Dream Park, kan du gøre det HER