Hjulmand før Shakhtar: Fantastisk test

Kategorier

Lørdag kl. 16.00 møder FCN det stærke ukrainske mandskab Shakhtar Donetsk i den sidste test inden Superliga-start mod Viborg, og det bliver en hård opgave, hvor spillerne skal præstere på deres ypperste niveau for at holde trit med ukrainerne.

FC Nordsjælland får muligheden for at prøve kræfter med et af store europæiske hold i den sidste testkamp, inden Alka Superligaen skydes igang mod Viborg FF, når Shakhtar Donetsk byder op til dans kl 16.00 på træningslejren i Holland.

– Det er en fantastisk test for vores hold. Det er en klassemodstander, og vi er tvunget til at være skarpe i vores organisation, ellers bliver vi straffet brutalt. Omvendt ved vi fra tidligere møder med Shakhtar, at vi med vores spillestil kan skabe muligheder mod dem, og der er så helt afgørende, at vi er klar til at hugge til, fortæller cheftræner Kasper Hjulmand.

Det vil være muligt at blive live-opdateret under kampen på FC Nordsjællands Twitter-profil. Kampen bliver desuden vist på ukrainsk tv, hvis man er heldig at have adgang til disse kanaler.