Glade U/10 drenge fra Holte til FCN-træning

Kategorier

Glade U/10 drenge fra Holte trænede i Right to Dream Park.

FC Nordsjælland havde kort før sommerferien besøg af FC Holtes U/10 hold, der fik halvanden times træning på Right to Dream Park af René Klok, der er ansvarlig for specifik-træning i FCN. Træningen blev efterfulgt af en rundvisning for spillere, trænere og forældre.

Alt i alt et godt arrangement, der forløb rigtig fint, og det var nogle glade drenge og trænere, der forlod Farum for at tage på en velfortjent sommerferie. Rene Klok fortæller om dagen:

– Det var en rigtig god dag med nogle glade drenge, trænere og forældre. Drengene gav den virkelig gas ved træningen og var meget lærevillige, hvilket er helt afgørende for, hvor gode de kan blive. FC Holte er en rigtig god og meget vigtig samarbejdsklub, som vi er rigtig glade for i FC Nordsjælland, så det var super, at vi havde mulighed for at byde dem indenfor i nogle timer, siger René Klok