Fellah: Jeg kan mærke, at alle tror på det

Kategorier

Mohammed Fellah i gang på træningsbanen.

– Man må hele tiden tro på sin måde at gøre tingene på, og det gør alle her i klubben. Der mærker man straks, og så kan man rykke sig, siger 27-årige Mohammed Fellah, der glæder sig til at få debut for FCN

FC Nordsjælland spiller i morgen kl. 18.00 sæsonpremiere i Viborg, og den kamp kan også blive debut for den 27-årige norske offensivspiller Mohammed Fellah, som FC Nordsjælland har hentet til klubben fra Esbjerg.

Mohammed Fellah har været med i hele optaktsfasen til den nye sæson, og han har fået et godt indblik i sin nye klub:

– Det virker tydeligt som om, at klubben har ambitioner, der passer til mine om at kæmpe med i toppen af dansk fodbold. Man mærker også klart, at det er en ung og sulten trup, og når man ser 18-19 årige spillere arbejde så hårdt hver dag, er det også ekstra inspirerende for mig.

– Jeg vidste jo godt, at FC Nordsjælland stoler meget på de unge, men det har alligevel overrasket mig lidt, hvor mange stærke, unge talenter, der er her. Det er dejligt, men man føler sig pludselig lidt gammel, når man som 27-årig er med hos ”de gamle” i nogle af øvelserne. Det var jeg ikke vant til i Esbjerg, kommer det med et grin fra Mohammed Fellah.

Han har i træningskampene enten spillet som højre kantangriber eller som den forreste midtbanespiller, og han kan godt lide begge positioner. På grund af en mindre skade har Fellah ikke spillet fuld tid i de to træningskampe i Holland, men han er helt klar til kamp igen nu.

– Det var været en rigtig fin pre-season, men nu gælder det kampe om point, og det er noget helt andet. Jeg glæder mig til at trække i den røde trøje og få min debut, og jeg er spændt på, hvor vi står, når det nu er alvor.

– Jeg ser mest mig selv som højrekant, hvorfra jeg kan trække ind i banen og være med til at skabe noget. Men det vil selvfølgelig tage lidt tid med tilvænning, hvor jeg lærer holdkammeraterne og de lærer mig at kende, før jeg kan præstere optimalt for holdet. FC Nordsjælland spiller på en helt anden måde end Esbjerg i sidste sæson, hvor vi stod lavt på banen.

– Der er en markant forskel i spillestil, og jeg tror, at FCN-stilen kommer til at passe mig rigtigt godt med vægt på presspillet. Jeg vil helst spille på et boldbesiddende hold med en offensiv tankegang. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle i FCN, og alt i klubben virker struktureret.

– Man mærker hurtigt, at hele klubben står sammen om måden at gøre tingene på. Alle tror på det og holder fast i konceptet. Det er måden, man rykker sig på trin for trin, og det bliver holdt fast i stillen uanset problemer undervejs. På den måde står man stærkt, fastslår Mohammed Fellah.