FCN inviterer igen til træning i Farum Midtpunkt

Kategorier

Bajram Fetai er igen på besøg i Farum Midtpunkt.

FC Nordsjælland besøger på onsdag igen Farum Midtpunkt med Bajram Fetai, Kasper Kurland, Emiliano Marcondes, Nicklas Mouritsen og målmand Alex Runarsson.

Onsdag aften kl.19.00 vil alle i Farum Midtpunkt igen få mulighed for en sjov træning med nogle af FC Nordsjællands Superliga-spillere og den tidligere FCN-profil Bajram Fetai.

FCN har arrangeret en række træninger i Farum Midtpunkt hen over året, og træningen onsdag aften er den tredje i rækken. Bajram Fetai vil være til stede hver gang, mens det vil være forskelligt fra gang til gang hvilke Alka Superliga-spillere der vil være med til træningen.

Denne gang vil U/17 Ligatræner i FCN, Kasper Kurland, stå for organiseringen af træningen, og de tre Superligaspillere bliver: Målmand Alex Runarsson, Nicklas Mouritsen og Emiliano Marcondes.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding, man kan bare møde op kl.19.00 og få en times fodboldoplevelse med Superliga-profilerne. De næste træninger i Farum Midtpunkt med Bajram Fetai og Superliga-spillere fra FCN bliver onsdagene  17, august og 21. september.

Sidst var det FCN-spillerne Collins Tanor, Adnan Mohammad og Emre Mor, der besøgte Farum Midtpunkt sammen med Bajram Fetai. FCN-TV var med til det populære besøg, Se videoen ved at klikke HER