David Jensen solgt til FC Utrecht

Kategorier

David Jensen forsætter karrieren i hollandske fodbold.

Foto: Rie Neuchs

Den 24-årige målmand skifter med øjeblikke virkning til den hollandske klub, som i sidste sæson blev nummer 5 i Æresdivisionen.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Vi har aldrig lagt skjul på, at en del af vores idegrundlag går på, at give vores spillere muligheden for at tage skridtet videre i karrieren. David har været en loyal FCN-spiller i mange år, og tiden er nu kommet til, at han tager det næste skridt. Vi glæder os til at følge Davids videre færd i FC Utrecht, og vi er sikre på, at han vil være en god repræsentant for vores klub. Samtidig kan trænere og ledere her i klubben være stolte over endnu engang at have været med til at udvikle en spiller til en international karriere. Herfra er der bare at ønske David alt muligt held og lykke med fremtiden, siger CV.

David Jensen har spillet 84 kampe for FC Nordsjælland, og han har været en del af Superliga-truppen siden 2010. FC Nordsjælland ønsker David Jensen held og lykke i fremtiden.