David Jensen: FCN er min hjerteklub

Kategorier

David Jensen takker af for denne gang i FCN.

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland solgte tidligere i dag, torsdag, David Jensen til hollandske FC Utrecht. Den danske målmand har spillet i FC Nordsjælland siden han var 13 år gammel, og det var derfor også en speciel dag for David Jensen, da beslutningen om at skifte blev besluttet.

– FCN er min hjerteklub, jeg har spillet her i mange år og endda sammen med min bror. Det har været som en familie for mig, og jeg er evigt taknemmelig for det, som klubben har gjort for mig. Fællesskabet i omklædningsrummet er noget helt unikt, og jeg kommer til at savne alle drengene. Jeg er dog sikker på at holdet går en stærk fremtid i møde, der er nogle unge ledere, som virkelig har krummer i sig, og som kan bringe klubben frem.

– Det har været med kriller i maven, da beslutningen blev taget, men jeg må også indrømme at jeg har været klar til at prøve noget nyt i noget tid, og jeg er glad for denne nye mulighed, hvor jeg skal ud bevise mig i udlandet.

David Jensen opnåede 84 kampe for FC Nordsjælland, og fik sin debut i 2011, da han afløste en skadet Jesper Hansen.

– Jeg føler selv at jeg har haft tre fine sæsoner, hvor jeg har udviklet mig rigtig meget. Jeg er blevet mere moden, og har følt mig som en af dem der skulle tage mere ansvar på holdet. Tusind tak til alle omkring holdet, de trænere der troede på mig da jeg var ungdomsspiller, tak til målmandstrænerne der har taget sig af mig igennem tiden. Og til folk i administrationen, hvor jeg altid har følt mig velkommen, jeg vil med glæde og stolthed komme og besøge FCN i fremtiden. Og tak til fansene, som tog sig godt af mig da jeg fik min chance, fortæller David Jensen.