U/13 blev udfordret i italiensk turnering

Kategorier

U/13 drengene, her fotograferet sammen med Chelsea ved turneringen på Sardinien, slutter af med tre kampe.

FCN/Farum BK U/13 mødte en række storklubber i en turnering på Sardinien, og det blev er meget lærerig tur for drengene.

I den første uge af juni var det succesrige U/13 hold fra FCN/Farum BK deltager i den 20. udgave af den internationale turnering Manlio Selis på Sardinien, og her var der hård modstand fra en række italienske storklubber. Der deltog 36 hold med klubber som Juventus, Inter, Milan, Roma, Torino i spidsen sammen med engelske Chelsea.

FCN/Farum BK startede dog lidt blidere i turneringens gruppespil med sejre på henholdsvis 3-0 og 7-0 over to lokale italienske hold, men så blev den sidste gruppekamp mod Juventus anderledes hård. Trods en hurtig føring måtte drengene se sig slået 2-1 af stærke Juventus.

Det gav en andenplads i gruppen og dermed videre adgang til ottendedelsfinalerne, hvor Inter ventede. Det blev en meget tæt kamp, som Inter vandt 1-0 på et mål direkte på frispark i starten af 2. halvleg. Dermed var FCN/Farum BK færdig i turneringen, men da der var tre dage tilbage af opholdet, og Chelsea også var slået ud, blev der arrangeret en ekstra kamp mod Chelsea, og her sluttede Farum-drengene flot af med en 6-1 sejr.

U/13 træner Thor Herdal glæder sig over turens udbytte:

– Drengene vinder så meget herhjemme, så det var sundt for dem at komme ud og opleve hård modstand og se den modenhed og disciplin, der kendetegner holdene fra de store italienske klubber. De blev udfordret på et højt teknisk og taktisk niveau. Det var god matchning og gav et rigtig godt sportsligt udbytte. Det var dejligt at se, at vi også kunne være med på det niveau og kun tabte i meget lige kampe.

Se lidt billeder fra turen her: