Alle tre FCN-spillere med i sejr over Honduras

Kategorier

Emiliano Marcondes, her i aktion mod AaB, spillede 2. halvleg mod Honduras ligesom klubkammeraterne Pascal Gregor og Martin Vingaard.

Foto: Boesenfoto.dk

Danmark vandt 4-3 efter at være kommet bagud 0-2 i løbet af de første syv minutter.

Der var ingen FCN-spillere med i startopstillingen, da det danske OL-landshold i dag spillede sin første forberedelseskamp mod Honduras i fire landes turneringen i Sydkorea. Men straks fra 2. halvlegs start blev både Martin Vingaard, Pascal Gregor og Emiliano Marcondes sendt på banen og var med til at sikre en dansk sejr på 4-3.

Danmarks U/23 landshold fik ellers den værst tænkelige start på kampen, da det hele sejlede defensivt. I løbet af kun syv minutter havde Honduras bragt sig foran 2-0, og først efter et kvarters spil begyndte danskerne at få fodfæste og kom tilbage i kampen.

Men så gik det også stærkt med at vende billedet på mål af Lasse Vigen, Kasper Nielsen og Nicolai Brock-Madsen kunne Danmark gå til pause foran 3-2. Og i 2. halvleg med Pascal, Emiliano og Vingaard i aktion holdt Danmark grebet om kampen og kom hurtigt foran 4-2 ved Hjulsager. Honduras fik sit pyntemål i kampens tillægstid til 4-3.

Næste opgave for Danmarks OL-landshold er mod Nigeria på lørdag, inden der sluttes af med kampen mod værterne fra Sydkorea mandag.