Thychosen: Jeg går benhårdt efter spilletid

Kategorier

Oliver Thychosen vender retur til FCN efter udlejning til Vejle foråret.

Foto: Boesenfoto.dk

Efter udlejning til Vejle Boldklub i foråret er Oliver Thychosen tilbage i FC Nordsjællands Superligatrup, når det går løs med forberedelserne til næste sæson

– Jeg glæder mig til at træne under Kasper Hjulmands ledelse igen. Det var ham, der i sin tid var med til at hente mig til FC Nordsjælland. Jeg er klar til at knokle på og går selvfølgelig benhårdt efter at spille mig til en startplads.

Sådan lyder det fra 23-årige Oliver Thychosen, der har været udlejet til Vejle Boldklub i forårssæsonen, men nu vender retur til FC Nordsjælland for at jagte spilletid i Superligaen. Det blev til 14 kampe for Oliver Thychosen hos FCN i efteråret og i alt er han noteret for 41 kampe og fire mål med tigeren på brystet.

Han kom til FCN fra Vejle Boldklub i 2013, men forårets ophold i barndomsklubben blev desværre ikke helt, som han kunne ønske sig:

– Jeg tog til Vejle for at få en masse spilletid og for at hjælpe Vejle til oprykning. Det er også blevet til meget spilletid, men først her i den sidste del af sæsonen, for jeg blev ramt af en lungebetændelse, der satte mig langt tilbage i starten. Det tog tid at genvinde formen, og desværre lykkedes oprykningen jo ikke for Vejle.

– Men nu glæder jeg mig til at være med hos FCN i hele opstarten til den nye sæson, så jeg kan bygge mere på, siger Oliver Thychosen, der fik vist sin målfarlighed i Vejles sidste hjemmekamp med to scoringer mod Lyngby.