Right to Dream U/15 sejrede i Holland

Kategorier

FC Nordsjællands to akademier viser stort potentiale. Right to Dream U/15 suppleret med tre spillere fra FCN/Farum BK har lige vist formatet i to hollandske turneringer.

Hele foråret har FC Nordsjælland arbejdet på sammensmeltningen af klubbens to akademier, bl. a. ved at stille fælles hold i flere internationale ungdomsturneringer, og det har været en stor succes.

Således var der tre spillere fra FCN/Farum BK U/15 med på holdet, både da Right to Dream U/15 i forrige weekend vandt en stor international turnering i Holland med finalesejr over Panathinaikos, og da holdet i sidste weekend spillede sig frem til medaljekampene i det stærke felt i hollandske Marveld Tournament. .

Right to Dream vandt den første turnering. I puljekampene vandt Right to Dream/FCN-Farum BK over FC Twente, Rangers FC og Southampton og spillede uafgjort med Mechelen.

I semifinalen blev det til en 1-0 sejr over FC København, og finalen blev ligeledes vundet med 1-0 over græske Panathinaikos.

I sidste weekend spillede holdet så med i Marveld Tournament i Amsterdam, hvor en hel række europæiske storklubber var med. Her blev det til fire sejre og en uafgjort kamp i puljekampene.

Right to Dream/FCN-Farum BK lagde ud med 0-0 mod Benfica og sejrede derefter med 2-0 over både Manchester United, Genk, PSV Eindhoven og den lokale arrangørklub SV Grol, der stillede med et U/17 mandskab.

Desværre blev Right to Dream besejret i semifinalen af Anderlecht efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp sluttede 1-1. I kampen om tredjepladsen vandt Ajax 1-0, selv om drengene fra Right to Dream og Farum også spillede bedst i den kamp, ligesom de undervejs fremstod som turneringens stærkeste hold.

Se de to flotte mål mod Manchester United her.