Medaljeoverrækkelse i Right to Dream Park

Kategorier

FCN spiller lørdag sidste kamp mod Randers Freja i både U/19 Ligaen og U/17 Ligaen og ligger til sølvmedalje begge steder

Det kan blive en særdeles festlig eftermiddag i Right to Dream Park i morgen, hvor FCN U/19 spiller kl. 13.00 og U/17 mandskabet kl. 15.15. Begge hold møder Randers Freja, der er placeret i den tunge ende af rækken i både U/19 og U/17.

FC Nordsjællands U/19 mandskab er sikker på sølvmedaljer uanset udfaldet af den sidste kamp, og medaljerne vil blive overrakt umiddelbart efter kampen af DBU-repræsentant Bent Jørgensen.

Det er tredje år i træk, at FCN vinder sølv i U/19 efter at tigrene tog DM-titlen i 2013. Altså fire år i træk i top to. Det er imponerende, og det er pointhøsten også. 47 point i 21 kampe før den sidste kamp, men da FC Midtjylland har gjort det endnu bedre, må tigrene “nøjes” med andenpladsen.

FCN U/17 fik sølv i fjor, og det ligger tigrene til igen før sidste kamp. Vinder FCN er sølvet med sikkerhed hjemme, hvis AaB samtidigt sætter point til i Haderslev. Men vinder både FCN og AaB har nordjyderne en teoretisk chance for at fravriste FCN sølvet, da de er tre point efter, men har en kamp tilbage hjemme mod topholdet FCK lørdagen efter.

Inden lørdagens kampe er FC Nordsjællands målscore dog også hele 14 mål bedre, så AaB skal eksplodere med en storsejr til sidst for at fravriste FCN sølvet, hvis tigrene selv vinder lørdag. DBU repræsentant Niels Jørgen Larsen vil være klar til medaljeoverrækkelse i Right to Dream Park, hvis U/17 er sikker på sølvet.

Men det sker altså kun, hvis FCN vinder og AaB sætter point til, for ellers vil der stadig være en teoretisk mulighed for, at AaB kan skubbe tigrene ned på bronzepladsen.

Kom i Right to Dream Park og få en festlig eftermiddag sammen med toppen af dansk ungdomsfodbold. Der er som altid gratis adgang og åbent i boderne.