Maxsø forlænger til 2019

Kategorier

22-årige Andreas Maxsø og FC Nordsjælland er blevet enige om en ny kontrakt, som er gældende indtil sommeren 2019. Maxsø har spillet i FCN siden har var 16 år gammel, efter at han skiftede fra Brøndby IF.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Vi har igennem den forgange sæson set, at Andreas virkelig har lagt på sit spil. Han har med sit dedikerede arbejde på og udenfor banen udviklet sig til en nøglespiller hos os og på den måde vist vejen for andre af vores unge spillere. Det er altid enormt glædeligt, når vi kan forlænge kontrakter med spillere, som klubben har brugt lang tid på at udvikle. Vi har hele tiden været sikre på, at FCN var det rette sted for Andreas, at kunne fortsætte sin udvikling. Vi glæder os over, at vi nu sammen kan skabe den rette fremtid for Andreas, fortæller CV.

Andreas Maxsø har på trods af sine kun 22 år allerede spillet 77 kampe for FC Nordsjælland, efter at han debuterede tilbage i 2012 som 18-årig.

– Det er en spændende fremtid med nogle interessante planer i FCN, som jeg gerne vil være med til at rykke yderligere. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har haft tilbud fra andre klubber, men jeg har personligt haft et forår, hvor jeg har kunnet mærke store fremskridt, og så vil jeg gerne arbejde videre med trænerteamet, som har stor betydning for min udvikling.

– Jeg skal bygge mere på mit spil og har haft en større lederrolle omkring holdet i foråret og den del vil jeg gerne fortsætte med at udvikle, før jeg skal tage skridtet til udlandet. Jeg tror samtidig, at der er noget rigtig godt i vente for det her hold, og jeg glæder mig helt vildt til, at vi skal ud og angribe næste sæson og vise, at vi kan levere en stærk sæson med et ungt hold, fortæller Maxsø.

Andreas Maxsø sad kun udenfor i én Alka Superliga-kamp i sidste sæson, og det var i runde 21, hvor han havde karantæne.