Kontraktforlængelse til Christian ’TK’ Køhler

Kategorier

Foto: Getty Images

20-årige Christian ’TK’ Køhler forlænger sin aftale med to år, så den løber indtil sommeren 2018. Midtbanespilleren har været tilknyttet FCN og Farum Boldklub siden han var 12 år gammel, hvor han kom til fra Hørshom UI.

Sportschef Carsten V. Jensen glæder sig over at forlænge kontrakten med Årets Værdispiller i FCN.

– Christian er virkelig et godt eksempel på de værdier, vi gerne vil have, at vores spillere viser. Han har ikke misset en eneste træning i denne sæson, og han har loyalt bakket op om sine holdkammerater og klub i den tid, han selv har ventet på sin chance. Da han fik muligheden her i foråret, har han vist, at han var klar til at gribe den, og han er trådt i karakter på og udenfor banen.

– Christians udstråling er stærk, og vi glæder os til, at han vil bygge endnu mere på i fremtiden og dermed blive en dygtigere spiller. For han ved heldigvis også godt, at selvom de sidste par kampe er gået godt, skal der stadig lægges på og arbejdes med at blive bedre, fortæller CV.

’TK’ står noteret for syv Alka Superliga-kampe og et mål for FC Nordsjælland, og alle kampene er faldet i de seneste syv kampe her i foråret.

– Jeg har fået en del tid i foråret, og jeg er rigtig glad for at spille her i klubben, så det kom meget naturligt for mig at forlænge kontrakten, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med næste sæson, hvor jeg håber, jeg kan spille en masse minutter og udvikle mig endnu mere.

– Jeg har haft en del snakke både med Otto og Kasper, så jeg ved godt, at jeg kan udvikle mig meget. Jeg skal blive mere dynamisk i mit spil, især i den fremadrettede del, så der bliver en masse at arbejde med i næste sæson, siger TK.

TK og resten af FCN-truppen genoptager træningen frem mod næste sæson den 20.juni.