FCN starter ude mod Viborg

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Kampprogrammet for den første sæson med den nye struktur i Alka Superligaen er netop offentliggjort, og de første 21 runder afvikles i efterårssæsonen

Allerede fredag 15. juli starter Alka Superligaen igen, og denne gang med en ny struktur, hvor de 14 klubber møder hinanden ude og hjemme i et grundspil over 26 runder.

FC Nordsjælland starter sæsonen ude mod Viborg, hvorefter der i runde 2 og 3 følger henholdsvis en hjemmekamp mod FC Midtjylland og en tur til Parken for at møde FCK.

Sæsonens første kamp i Right to Dream Park bliver altså i runde 2 mod FCM, i tidsrummet 22. til 25. juli. De endelige kampdage skal nemlig først placeres nu efter fordeling mellem TV-selskaberne, og ligesom vi er vant til strækker programmet sig fra fredag til og med mandag i hver spillerunde. Den ekstra kamp i hver spillerunde har man valgt at placere fredag aften kl. 20.15, således at der nu bliver kamp både kl. 18.00 og 20.15 hver fredag.

Der skal afvikles 21 af de 26 spillerunder i grundspillet, før der er juleferie. FCN spiller sidste hjemmekamp i efterårssæsonen mod OB i første weekend i december og slutter af ugen efter 9.-12. december i Haderslev mod SønderjyskE. Foråret starter 17.-20. februar med 22. spillerunde, hvor FCN har besøg af Lyngby til lokalderby. Søndag 19. marts slutter grundspillet, og FCM har udekamp mod FC Midtjylland i den sidste kamp, inden Alka Superligaen splittes og fortsætter med et medaljeslutspil for de seks øverste hold, mens de resterende spiller videre i to grupper med fire klubber i hver.

Se hele programmet for den nye sæson i Alka Superligaen HER