FCN sejrede i første test

Kategorier

FCN slog FC Roskilde med 3-2 efter mange chancer til de unge tigere.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland tog tirsdag fat på første træningskamp i sæsonforberedelserne frem mod den nye sæson. FC Roskilde var modstanderen i Right to Dream Park.

Det meste af kampen foregik på FCN’s præmisser, som havde valgt at stille med to forskellige hold. Det betød at alle spillere fik 45 minutter i benene, du kan se de to startopstillinger i bunden af artiklen. Det var en kamp, hvor FCN-holdet med mere skarphed i fødderne havde hentet en storsejr.

Marcondes var tæt på 1-0 scoringen efter kun fem minutters spil, da han satte foden på Mini’s indlæg ved forreste stolpe.

På trods af FCN overtaget var det FC Roskilde, som bragte sig foran med 0-1 på et hjørnespark, som Stefan Hansen headede ind. Roskilde-spilleren kom højest i en duel midt for mål, og kunne heade bolden i mål ved den ene stolpe.

Det blev 1-1 efter 25 minutter, igen var det Mads ’Mini’ som brød igennem på venstresiden, da han driblede forbi et par Roskilde-spillere og fandt Marcondes, som i to omgang fik prikket bolden i mål.

Kort tid efter var Marcus Ingvartsen tæt på at score på en helflugter fra kanten af feltet. Joshua John lagde indlægget, som Ingvartsen flugtede på første gang. Efterfølgende havde Andreas Maxsø bolden i mål på hovedstød, men blev korrekt dømt offside.

28 minutter gik der før det blev 2-1 til FCN, indlæg fra Mads ’Mini’ blev rettet af af Daniel Jørgensen ved forreste stolpe og gik forbi Roskildes målmand.

FCN forsatte med at styre 1.halvleg, og der var chancer til Ingvartsen, Fellah, John og Marcondes før der blev fløjtet til pause..

Kort inde i 2.halvleg havde Johannes Ritter en stor chance for at gøre det til 3-1. Nicklas Mouritsen slog en flot diagonal pasning til Ritter, som alene med målmanden lobbede den over Roskilde-keeperen, men også forbi mål.

3-1 målet kom efter Andreas Skovgaard brød et Roskilde-angreb og sendte Adnan Mohammad af sted på venstre-kanten. Mohammad spillede Dhaflaoui fri i feltet efter flot overlap, og hans aflevering på tværs af målet satte Johannes Ritter foden på til 3-1.

FC Roskilde var i det meste af 2.halvleg trykket i bund, men første gang de besøgte FCN-målet gav det pote. Et hjørnespark blev rettet af og ramte overliggeren og derfra ned i nakken på David Jensen og ind i mål.

Efter reduceringen havde Roskilde et enkelt forsøg, som tog overliggeren efter et frækt lob over David Jensen. Chancerne forsatte kampen igennem til de unge FCN-spillere, og FCN kunne have scoret flere mål end de tre som det blev til.

Næste træningskamp er på fredag den 1.juli mod AaB hjemme i Right to Dream Park. FCN TV forventer også at streame det opgør, og der er kickoff kl.13.00.

Facts: FC Nordsjælland-FC Roskilde
18min: 0-1 Stefan Hansen
25min: 1-1 Emiliano Marcondes
28min: 2-1 Daniel Jørgensen (selvmål)
58min: 3-1 Johannes Ritter
77min: 3-2 Andreas Qvist

Startopstilling 1.halvleg:
Alex – Oduro, Gregor, Maxsø, Mini – Tanor, Lobotka, Marcondes – Fellah, John, Ingvartsen.

Startopstilling 2.halvleg:
D. Jensen – Rámon, Tranberg, Skovgaard, Mouritsen – TK, M. Jensen, Dhaflaoui – Ritter, Mohammad, Donyoh.