Emre Mor: Tak til alle som har hjulpet mig

Kategorier

Emre Mor med krammer til Kasper Hjulmand efter sin første scoring for FC Nordsjælland

Foto: Getty Images

Det har været nogle begivenhedsrige måneder for Emre Mor efter han fik sin debut i Alka Superligaen, men tirsdag var alligevel en tand mere unik for 18-årige Emre.

– Ja, det har været en stor dag og der går nok lige et par dage før det hele falder helt på plads for mig. Men jeg er virkelig glad, det er kæmpe stort for mig, at det er lykkedes at komme til så stor en klub, med en fantastisk historie. Jeg glæder mig virkelig meget til, at skulle spille i Bundesligaen i næste sæson, men vil bruge mit fokus på landsholdet i det næste stykke tid. Det handler virkelig om at holde fokus på de rigtige ting lige nu, for der sker meget, fortæller Emre Mor.

For den unge offensive dribler har fodbolden været vejen til at gøre en forskel for sin familie, som Emre også tidligere har fortalt i et interview med Canal 9. Det kan du se HER.

– Jeg er stolt over, at jeg nu kan hjælpe min familie og de skal have en stor tak for at have hjulpet mig til dette. Det samme skal alle trænerne i FCN, som har troet på mig og hjulpet mig med at blive en bedre spiller. De har fået mig til, at forstå hvordan jeg bedre kan bruge mine kvaliteter, og specielt Morten Karlsen har været en stor hjælp for mig, lige da jeg kom til klubben. Og så har Kasper Hjulmand givet mig det sidste skub, jeg kan ikke takke ham nok for det han har hjulpet mig med. Jeg kommer til at savne drengene i klubben, som også tog godt imod mig, lige fra starten af, og som jeg har været glad for at spille sammen med, slutter Emre Mor.