Emre Mor solgt til Dortmund

Kategorier

Det er gået meget stærkt for 18-årige Emre Mor, som tilbage i november måned debuterede for FC Nordsjælland i Superligaen.

English Version: Emre Mor sold to Dortmund_PDFNu står den på EM-slutrunde med det tyrkiske A-landshold, og efter sommerpausen skifter Emre Mor den røde FCN-trøje ud med Borussia Dortmunds gule og sorte trøje.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Emre med dette skifte, det er noget som alle, i og omkring FCN kan være stolte over. Der er blevet ydet en super indsats, hvor vores kultur har været rigtig stærk. Det er flot, at vi kan tiltrække talenter med Emre’s kvaliteter til vores akademier, og bringe dem videre ud til de største klubber i Europa. Denne aftale vil stå som den bedste i klubbens historie, og er selvfølgelig ganske unik, for ellers havde vi ikke solgt før EM-slutrunden.

– Ingen har været i tvivl om, at Emre besidder nogle kvaliteter, som vi meget sjældent ser i den danske liga og vi skal være glade for, at have haft muligheden for at se og opleve dem på tætteste hold. Vi tror på, at dette vil være det rigtige skifte for Emre, da Dortmund har fulgt ham igennem længere tid og har fremlagt en god plan for Emre, således at han kan forsætte med, at udvikle sine færdigheder og blive en endnu mere komplet spiller. Vi vil med stolthed følge ham tæt i fremtiden, og ønsker ham al det bedste.

Klubberne har lavet en aftale om ikke at oplyse salgsprisen af Emre Mor.