Emre Mor scorede Årets Mål for FCN

Kategorier

FCN Awards løb mandag af stablen, hvor årets priser for sæsonens skulle uddeles. Blandt disse var selvfølgelig Årets Mål, som denne gang gik til Emre Mor for hans fantastisk solomål, hvor han af driblede flere FC København-spillere og til sidst lagde bolden ind bag Robin Olsen i målet.

Assistenttræner Søren Krogh præsenterede prisen til FCN Awards og sagde følgende:

– Der har været mange flotte mål, som har været baseret på holdpræstationer og stærke relationer spillerne imellem, hvor vi kan se arbejdet fra træningsbanen udfolde sig og det er selvfølgelig noget som glæder et trænerteam rigtig meget. Vi kan dog ikke helt se bort fra det ganske unikke mål fra Emre mod FCK, hvor han fra midten af banen driblede forbi 3-4 FCK’ere før han ganske køligt lagde den i mål. En super flot scoring leveret på individuelle færdigheder, men jeg har snakket med Emre og han ved heldigvis godt at den slags ting sker kun når ens holdkammerater har bakket en op, sagde Søren Krogh.

Du kan se det flotte mål fra Emre Mor i videon ovenfor. Mor er lige nu af sted med det tyrkiske landshold, som han skal spille EM i Frankrig med.