DHL-vindere på super fodboldture

Kategorier

Her er rejseberetninger fra nogle glade vindere i DHL-konkurrencen i forbindelse med FC Nordsjællands hjemmekampe. Nogle var i Manchester og andre i München.

Allan Christensen og Martin Bilgrav vandt en tur til Old Trafford og var afsted til kampen Manchester United-Everton. Det blev en Super oplevelse, og de har sendt følgende rejserapport fra turen:

Kampen mellem Manchester United og Everton skulle spilles søndag eftermiddag, men vi ville gerne se lidt af byen, så vi tog afsted lørdag morgen. Dog havde SAS overbooket flyet, så vi tog mod en passende kompensation for at flyve en lille omvej til München – og hvem vil ikke gerne betales for at tage et smut til Sydtyskland for at drikke en weissbier?

Vel ankommet til Manchester nød vi lørdag aften på United-tilhængernes bar, The Trafford. Her kunne vi først se Christian Eriksen brillere mod Liverpool og bagefter se verdensklassebold i form af Barcelona-Real Madrid. Klasse, klasse. Efter lidt mad i Chinatown kunne vi gå i seng med forventning om mere klassebold om søndagen.

Søndag formiddag stod på en solid morgenmad på hotellet og en smule sightseeing i Manchester, men da klokken havde passeret 12 drog vi mod stadion. Kampen skulle godt nok først spilles kl. 16, men vi ville gerne nyde stemningen i fulde drag.

Da vi kom derud var der allerede fyldt med mennesker. Vi hentede vore billetter ved stadion og slog en smut forbi fanshoppen, så vi kunne købe lidt ind til børnene derhjemme. Der var også en goodie bag fra DHL med forskelligt Manchester United-merchandise. Lækkert!

The Trafford var nu fyldt til randen med mennesker, men vi skulle da lige have en øl inden kampen. Klokken 15 sad vi forventningsfulde klar på det enorme stadion. Efterhånden blev stadion fyldt og lidt i fire kom spillerne på banen. Inden kampen var der en lille ceremoni, idet man hyldede det gamle United-koryfæ, Sir Bobby Charlton, for, at det var 60 år siden, at han debuterede for klubben.

Derfor blev én af langsiderne omdøbt til Sir Bobby Charlton Stand. Den anden langside hedder Sir Alex Ferguson Stand. I det hele taget er der mange hilsner til de gamle stjerner både på og uden for stadion, så man forstår at hylde de gamle berømtheder i England.

Kampen var ikke noget at skrive hjem om. United vandt en lidt heldig 1-0-sejr på et mål af Anthony Martial i 2. halvleg, men det var fedt at være der og mærke stemningen. Efter kampen skulle 75.000 mennesker væk fra stadion og langt de fleste skulle med toget ligesom os. Det gik dog forbløffende godt og man må tage hatten af for de lokales sans for logistik, men de har selvfølgelig også 75.000 tilskuere til alle hjemmekampe, så de er i god træning.

Alt i alt var turen en fed oplevelse. Tak til DHL og FC Nordsjælland for at arrangere konkurrencen, som vi var heldige og en lille smule dygtige at vinde, lyder det fra Allan Christensen og Martin Bilgrav.

David Brøchner Ambæk var med sin far til fodbold i Bayern og har sendt denne rapport:

Min far og jeg afsted en tidlig morgen til Tyskland, hvor vi skulle ned og se Champions League kampen Bayern M. mod Juventus. En kongekamp var i vente, specielt da første runde blev uafgjort, og der skulle så findes en vinder.

Vi kom afsted og fandt vores hotel, og efter en god tysk wienersnitsel var vi klar til kamp. Stadion Allianz Arena var fantastisk. Det har plads til 70000 tilskuere, og der var fuldt hus. Sikke en stemning.

Et lille referat af kampen: BM kommer skidt for start og er bagud 0-2 i pausen, hele stadion troede at Bayern var ude. Efter pausen kommer Bayern ud og er som forvandlet, de går op og lægger et højt pres og får reduceret med ca. 15 minutter tilbage. Samtlige 70000 tilskuere står op og råber. Det utrolige sker, 1 minut inde overtiden får Thomas Muller udlignet.

Juventus er i chok og stadion gik amok og støjniveauet steg endnu mere om muligt. Ordinær kamp slut – og de gik videre til forlænget spilletid; Bayern kommer ud med selvtillid og kommer foran 3-2 og Juventus var knækket. Til slut får Kingsley Coman (som pudsigt nok er ejet af Juventus) gjort det til 4-2, og så begyndte festen for alvor i München.

Efter kampen tog vi tilbage til hotellet og en fantastisk dag var slut.

Alt i alt var det den største oplevelse i hele mit liv og jeg var så glad for at jeg tog til Farum den dag, jeg vandt turen. Sikke et eventyr jeg vandt, lyder det fra Davis Brøchner Ambæk.

Se her lidt billeder fra turen til München:

Se her  lidt billeder fra turen til Manchester: