17-0 til U/19 og U/17 over Randers

Kategorier

Både U/19 og U/17 satte et fantastisk flot punktum for en god sæson med sølvmedaljer til begge mandskaber igen i år.

U/19 Liga FCN-Randers Freja 8-0 (2-0)
Målscorere: Jakob Johansson 3, Martin Frese 2, Daniel Skov 1, Viktor Tranberg 1 og Troels Nielsen 1.

U/17 Liga FCN-Randers Freja 9-0 (5-0)
Målscorere: Andreas Olsen 3, Christian Jensen 2, Nicklas Strunck Jakobsen 1, Magnus Wørts 1, Nikolai Frederiksen 1 og Joachim Rothmann.

Der var målfest til den helt store sølvmedalje i Right to Dream Park lørdag eftermiddag, da både U/19 og U/17 satte punktum for Liga-sæsonen med storsejre over Randers Freja med henholdsvis 8-0 og 9-0. Altså 17-0 samlet over de unge kronjyder, der blev udspillet efter alle kunstens regler.

U/19 måtte bruge lidt tid på at få gang i scoringen, men midt i 1. halvleg kom tigrene foran ved Martin Frese, som også gjorde det til 2-0 inden pausen. Og i 2. halvleg gik FCN så helt målamok med seks træffere, de tre af Jakob Johansson, der dermed bliver Ligatopscorer med 15 mål.

FCN slutter U/19 Ligaen på en stensikker 2. plads igen i år efter FC Midtjylland, og spillerne fik overrakt sølvmedaljer straks efter kampen af DBU-repræsentant Bent Jørgensen. Dermed får FCN medalje for fjerde sæson i træk: Guld i 2013 og sølv hvert år lige siden. En fantastisk præstation og en imponerende sæson med 50 point for 22 kampe, altså et gennemsnit på 2,27 point i gennemsnit pr. kamp.

FCN U/17 får nærmest med garanti også sølvmedaljer igen i år men må vente med at få dem om halsen i en uge, da AaB også vandt i Haderslev og har en kamp mod topholdet FCK på lørdag, før nordjydernes sæson er færdig. Men FCN U/17 satte trumf på i den grad, så AaB kun i den yderste teori har en chance for at fravriste tigrene sølvet.

Med en super indsats og sejr på 9-0 over Randers Freja, målene pænt fordelt med fem i 1. halvleg og 4 efter pausen, sørgede FCN for at holde forspringet på tre point og øgede målforskellen til plus 21 mål i forhold til AaB. Men selv om AaB altså skal vinde med 22 mål for at ændre facit, måtte DBU-repræsentant Niels Jørgen Larsen nøjes med at uddele pæne ord og lade medaljerne blive i kassen til det hele er slut om en uge.

FCN U/17 slutter også sæsonen med 50 point og en imponerende målscore på 67-32 på andenpladsen efter FCK, der har været suveræn i denne sæson. Dermed får U/17 altså også sølv for andet år i træk og sørger for at FCN samlet over begge Ligaer markerer sig helt i toppen af dansk ungdomsfodbold.

Per Kjærbye tog billeder fra begge kampe i Right to Dream Park. Se dem alle her i disse to gallerier.

Billeder fra FCN U/19 kamp og afslutning:

 

Billeder fra FCN U/17 kamp og afslutning: