Værd at vide før kampen mod Randers

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp søndag kl. 13.00 hjemme i Right to Dream Park mod Randers.

Vidste du at…

…FCN har mødt Randers 29 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 10 gange, 11 kampe er endt uafgjort og 8 gange har kronjyderne sejret. På hjemmebane har FCN 7 sejre, 7 kampe er endt uafgjort, og Randers har kun vundet 1 gang. Det var til gengæld i det seneste besøg for over et år siden, hvor Randers vandt 3-0. Og kronjyderne har faktisk vundet fire kampe på stribe over FCN.

…FCN er ubesejret på hjemmebane i dette forår, som har budt på sejre over både FCK, FC Midtjylland og Hobro samt en uafgjort kamp mod Esbjerg. Altså 10 point til tigrene ud af 12 mulige.

…Pascal Gregor i den seneste hjemmekamp mod Hobro spillede sin kamp nr. 100 for FCN, og han får dermed plads på Hall of Fame tavlen som spiller nr. 21. Kun 22-årige Pascal Gregor bliver før kampen i dag hyldet med blomster for den præstation.

…Andreas Maxsø nu har scoret på hovedstød i to kampe i træk efter at han forinden havde spillet 68 kampe med nærved og næsten. Måske kan Maxsø lave det til en stime i dag.

…dagens sommer, 35-årige Jakob Kehlet, er i gang med sin 7. sæson i Superligaen. Det er fjerde gang i denne sæson, at han dømmer en kamp med FC Nordsjælland.

…den kun 17-årige Emil Damgaard får debut i dag, og også for Christian “TK” Køhler vil kampen være debut.

…FCN til kampen mod Randers har besøg af fem tidligere spillere, der også kommer på banen ti minutter før kampstart, så de kan hilse på alle klubbens fans. De fem er Nicolai Stokholm, Thomas Andreasen, Jonathan Richter, Daniel Jensen og Andreas Laudrup. Tilsammen er de noteret for 739 med tigeren på brystet, så det er virkelig historiens vingesus, publikum får at mærke og lejlighed til at hylde.

…to af FC Nordsjællands spillere, Nicklas Mouritsen og Mathias Jensen, spillede fuld tid på Danmarks U/20 landshold i Italien onsdag aften.

…FCN har hele fire spillere på det danske U/18 landshold, der om en uge skal til Montenegro og spille to landskampe. Der er Peter Vindahl Jensen, Emil Damgaard, Daniel Skov og Jakob Johansson. Desuden har FCN to spille med i U/17 landsholdstruppen til EM-slutrunden. Det er Nicklas Strunck Jakobsen og Andreas Olsen.