Værd at vide før kampen mod Brøndby

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i aften kl. 19.00 på Brøndby stadion.

Vidste du at…

.…FCN har mødt Brøndby 41 gange tidligere i Superligaen. FCN har kun vundet 6 gange, 10 kampe er endt uafgjort og 25 kampe er tabt. 18 af kampene er spillet på Vestegnen, og herfra har FCN kun 2 gange taget alle tre point med sig hjem, mens 3 kampe er endt uafgjort. FC Nordsjællands seneste sejr på Brøndby stadion var i maj 2012 med 1-0 som næstsidste hurdle, før DM-guldet var sikret.

…de 11 mål, FCN har scoret i foråret, er fordelt på syv forskellige spillere. Senest mod Randers kom Mathias Jensen og debutant Christian ”TK” Køhler på scoringslisten. Også både Emre Mor og Andreas Maxsø har scoret deres første mål for FCN i dette forår. De tre øvrige målscorere, Emiliano Marcondes, David Moberg Karlsson og Tobias Mikkelsen har scoret tidligere for FCN.

…Emre Mor afsoner en spilledags karantæne, og det samme gør Brøndbys Rodolph Austin.

…FCN i den seneste 2-2 kamp mod Randers stillede det yngste mandskab nogensinde i Superligaens historie. Kun 20 år og 359 dage var gennemsnitsalderen i FC Nordsjællands start 11’er.

…dagens dommer, 40-årige Michael Johansen, er i gang med sin 9. sæson i Superligaen. Han har kun dømt én kamp med FC Nordsjælland tidligere i denne sæson. Det var udekampen mod Randers sidst i november.