Værd at vide før kampen mod AGF

Kategorier

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag lørdag kl. 16.00 mod AGF i Right to Dream Park.

Vidste du at…

…FCN og AGF har mødt hinanden 32 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 17 sejre, 6 kampe er endt uafgjort og 9 gange har AGF vundet. Kun 13 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN 8 sejre, mens 2 kampe er endt uafgjort og 3 med sejr til AGF.

…FCN ikke har tabt i Right to Dream Park til AGF siden foråret 2010, hvor århusianerne rykkede ud af Superligaen. De var tilbage i 11/12 sæsonen, hvor FCN vandt hjemme med 5-3 i en fantastisk kamp på vej mod guldet.

… at det seneste møde her i Right to Dream Park var i 10.spillerunde i september, hvor FCN vandt 2-0 på mål af Oliver Thychosen og Marcus Ingvartsen.

…FC Nordsjællands tidligere anfører Nicolai Stokholm netop mod AGF scorede sit sidste mål i Superligaen. Det var den 31. marts 2014, dagen før Nicolai Stokholms 38 års fødselsdag, og det gav både en 1-0 sejr og gjorde Stokholm til den ældste målscorer i Superligaen nogensinde.

…dagens dommer, 30-årige Benjamin Svedborg, er i gang med sin kun 2. sæson som Alka Superliga dommer. Det er første gang i denne sæson, han dømmer FC Nordsjælland i en hjemmekamp, men han har dømt to udekampe, mod Randers i 2. runde og FCM i 9. spillerunde.

…AGF med Glen Riddersholm som ny træner fra forårets start ikke fik en eneste sejr i Superligaens første 10 forårsrunder. Men århusianerne tankede selvtillid i DBU Pokalen, og efter den tabte pokalfinale har AGF med tirsdagens sejr over AaB nu vundet to kampe i træk og ligger kun et point efter FCN.

…Fodbold Samarbejde Nordsjælland før dagens kamp afvikler den årlige FSN Cup for alle samarbejdsklubberne. Ca. 400 drenge i alderen U/10 og U/11 fordelt på 35 hold har dystet ved stævnet på banerne omkring Right to Dream Park, og de vil alle løbe æresrunde og blive hyldet i pausen af Superliga-kampen.