Værd at vide før kampen mod Viborg

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag torsdag kl. 20.00 mod Viborg i Right to Dream Park.

Vidste du at…

…FCN og Viborg har mødt hinanden 23 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 16 sejre, 3 kampe er endt uafgjort og kun 4 gange har Viborg vundet. 12 af kampene er spillet i Farum, og her har FCN 9 sejre, mens 1 kamp er endt uafgjort og 2 med sejr til Viborg.

…sæsonens to første møder mellem de to hold er spillet i Viborg, hvor FCN vandt 1-0 i 8. spillerunde og spillede 1-1 i 19. spillerunde. Her fik Viborg udlignet på et foræret straffespark i 94. minut.

…Viborg rykkede ud af Superligaen i 2008, og siden kun var et smut retur i sæsonen 2013/14, inden klubben vendte tilbage som oprykker i denne sæson. FCN har ikke tabt til Viborg i over 10 år. Seneste nederlag var den 29. marts 2006.

…målmand ”Alex” Runarsson blev den 32. spiller, som i denne sæson fik kamptid for FCN i Superligaen, da han i den seneste kamp vogtede buret mod AGF.

…anfører Martin Vingaard spiller sin sidste hjemmekamp for FCN, og kommer han på banen både mod Viborg og på søndag ude mod FCM runder han lige akkurat 100 kampe i denne sæson og får plads på FC Nordsjællands Hall of Fame tavle, som også Tobias Mikkelsen og Pascal Gregor er kommet på i dette forår.

…Martin Vingaard lige har fået valg til en forberedelsestur til Korea for Danmarks U/23 landshold, der skal deltage ved OL. Man må i OL-turneringen have tre spillere med uanset alder, og 31-årige Vingaard kan altså blive én af de tre.

…FCN må undvære Pascal Gregor, der afsoner en spilledags karantæne.

…dagens dommer 34-årige Dennis Mogensen er i gang med sin 3. sæson som Alka Superliga dommer. Seneste kamp, han har dømt med FCN, var 20. spillerunde, hvor FCN vandt 2-1 hjemme over FC Midtjylland.