U/17 tog sejren med hjem fra Haderslev

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland kunne glæde sig over endnu en god præstation af holdet.

Foto: Boesenfoto.dk

På to mål af Joachim Rothmann vandt FCN 2-0 og konsoliderede sig på andenpladsen i U/17 Ligaen

U/17 Liga: Haderslev-FCN 0-2 (0-0)
Mål: 69. minut 0-1 Joachim Rothmann. 73. minut 0-2 Joachim Rothmann

FC Nordsjælland mødte et meget kompakt mandskab i Haderslev. Sønderjyderne stod lavt fra første fløjt og holdt fem mand i bagkæden, så de kunne parere tigrenes angreb og slå til på omstillinger.

Det lykkedes også Haderslev at få et par pæne tilbud på kontraspil, men det var FCN, der styrede kampen og flere gange var tæt på scoring. Målene lod dog vente på sig til det 69. minut i 2. halvleg, hvor en flot redning af FCN-keeper Hans Christian Bernat startede et hurtigt modangreb fra FCN, og det afsluttede Joachim Rothmann med scoring til 1-0.

Kort efter lukkede Joachim Rothmann kampen med sit andet mål, da han nåede en stikning fra Frederik Christensen lige før målmanden, så han kunne prikke den forbi ham og score i det tomme mål. Det var Joachims 5. mål i de seneste fire kampe.

– Drengene leverede en stærk og koncentreret indsats mod et hold, der stod dybt og forsvarede sig godt, siger U/17 træner Kasper Kurland, der som næste opgave skal gøre holdet klar til pokalsemifinale hjemme i Right to Dream Park mod Slagelse i morgen tirsdag kl. 18.30.