Sidste hjemmekamp bliver sendt på Viasat Xtra eller Viaplay

Kategorier

Foto: Getty Images

Alka Superligaens to sidste runder bliver alle spillet på samme tidspunkt, og det betyder at FC Nordsjællands sidste hjemmekamp mod Viborg FF glider over på Viasat Extra kanalen. Det kræver en ekstra indsats for at kunne se kampen, som dog også bliver vist på Viaplay.

FCN anbefalder, som altid, at se kampen på stadion, men skulle man være forhindret kan kampen altså ses på Viasat Xtra eller Viaplay.

Der er kickoff kl.20.00 i Right to Dream Park hvor FCN altså skal forsøge at hente de tre point mod Viborg FF, og du kan købe dine billetter til kampen HER.

Sidste kamp i sæsonen i Herning
På søndag er det så sidste kamp i sæsonen, og den bliver spillet i Herning mod FC Midtjylland kl.17.00. Wild Tigers har arrangeret bus til kampen, og du kan læse om hvordan du kommer med på den tur lige HER.