Ét sæsonkort for kun 17,- pr. kamp

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland har sænket prisen gevaldigt på sæsonkort, og det har fået flere nye til at købe en fast plads til næste sæson. Faktisk er den tredjedel af de fans, som har købt sæsonkort helt nye og det er glædeligt, at mange FCN fans har fundet de nye priser interessante.

Med den nye struktur til Alka Superligaen betyder det som minimum én hjemmekamp mere, og det betyder at prisen for et sæsonkort på D-tribunen for børn ryger helt ned på 17,- pr. kamp og 33,- for voksne hvis man udnytter altså udnytter det tilbud som løber indtil 31.maj.

Tilbudsperiode
Det betyder, at du kan købe et sæsonkort på D-tribunen for kun 599,- (voksne) og kun 299,- (børn.) På A-/C-tribunen, som er langsiderne, vil priserne være på 1099,- for voksne og 549,- for børn.

Det giver et af Alka Superligaens billigste sæsonkort i tilbudsperioden, og det sker i håbet om at bringe flere ind på stemningsafsnittet i Right to Dream Park, og for at gøre det attraktivt for alle at komme på stadion for en yderst retfærdig pris.

Efter tilbudsperioden
Priserne vil ligge højere, derfor skal du selvfølgelig købe allerede nu, da du sparer mange penge. Priserne efter tilbudsperioden bliver følgende på D-tribunen: 999,- (voksne) og 599,- (børn). På A-/C-tribunen: 1499,- (voksne) og 849,- (børn)

Tilbudsperioden på sæsonkort gælder indtil 31/5 2016.

Eksisterende sæsonkortholder
Er du allerede sæsonkortholder i FC Nordsjælland, og ønsker du at købe sæsonkort til næste sæson, så kan du forny dit kort lige her.

Ny sæsonkortholder
Har du ikke tidligere haft sæsonkort i FC Nordsjælland, men ønsker at købe et sæsonkort til disse fordelagtige priser, så kan du købe dit sæsonkort til sæsonen 2016/17, lige her.