‘Mini’: Vi skal vise mod og power mod BIF

Kategorier

Mads "Mini" Pedersen slipper her jublen løs efter sejren sidst over FCK. Det vil han gerne prøve igen.

Foto: Rie Neuchs

Mads ‘Mini’ Pedersen ser gode muligheder mod Brøndby IF, når de to mandskaber tørner sammen mandag aften. Det kræver dog både hård fight og skarphed i felterne, hvis der skal point med hjem fra Vestegnen. FC Nordsjælland møder Brøndby IF kl. 19.00 på Brøndby Stadion.

Takterne fra de sidste 45 minutter i den seneste hjemmekamp mod Randers FC skal findes frem til aftenens kamp mod Brøndby i aften, for der kommer tryk på fra start, vurderer Mads ‘Mini’ Pedersen.

– Brøndby er på hjemmebane og tabte deres sidste kamp, så vi forventer, at de kommer med masser af energi og power. Det bliver nok en kamp, der kommer til at gå fra fight til spil, altså sådan at vi i starten af kampen skal stå imod deres høje pres og vinde 50/50 dueller, og derefter er jeg sikker på, at vi nok skal få gang i vores spil.

‘Mini’ er samtidig overbevist om, at nøglen til point på Vestegnen bliver, at FCN-drengene holder fast i det hurtige og præcise pasningsspil, der senest gjorde forskellen i anden halvleg mod Randers FC.

– Vigtigst er, at vi kommer med masser energi og mod på at spille vores spil, for hvis vi først får spillet os ud af deres høje pres et par gange, er jeg sikker på, at de nok skal blive frustrerede, og så skal der nok komme godt med muligheder, som vi selvfølgelig skal udnytte bedre end i de seneste kampe. Så alt i alt når; vi kommer med mere energi, power og mere mod end dem, så er jeg sikker på at vi nok skal hive 3 point med hjem til Farum.

Kampen spilles kl. 19.00 på Brøndby Stadion.

Der er gratis adgang for FCN fans til kampen. Skriv til jk@fcn.dk inden kl. 15.00 mandag 9/9 for at få tilsendt din billet via email.