Mads “Mini”: Vi udskyder gerne FCK-festen

Kategorier

Mads "Mini" Pedersen slipper her jublen løs efter sejren sidst over FCK. Det vil han gerne prøve igen.

Foto: Rie Neuchs

FCK kan sikre sig det danske mesterskab mod FCN i morgen kl. 16 i Parken, men står det til Mads “Mini” Pedersen ryger propperne ikke af champagnen efter den kamp

Efter nederlaget til SønderjyskE lørdag mod FC Midtjylland, har FCK fået mulighed for at sikre det danske mesterskab allerede i denne runde med en sejr i Telia Parken i morgen 2. Pinsedag over FC Nordsjælland. Det betyder givetvis, at det bliver en fantastisk kulisse, tigrene kommer til at spille i, og det får forhåbentlig også alt det bedste frem i FCN-spillerne.

Mads “Mini” Pedersen er i hvert fald klar til at tæmme løverne:

– Jeg håber meget, at vi kan udskyde deres mesterskabsfest. Vi går efter sejren i Parken og har brug for en god oplevelse, efter en lidt uheldig periode, hvor det har været meget stolpe ud for os.

– Det skal vendes nu. Vi vil ovenpå igen og startede allerede dagen efter det lidt uheldige nederlag til OB med opladningen til kampen mod FCK. Men vi ved også godt, at vi skal give den 150% gas, for at få point i Parken, siger Mads “Mini” Pedersen.

Han kan dog hente støtte for projektet ved et kig på resultatet i sæsonens første to kampe mod FCK. Først spillede FCN 1-1 i Parken og her i foråret er FC Nordsjælland alene om at have slået FCK. 2-0 blev det til tigrene i Right to Dream Park. Så de har da lov til at drømme igen og kan blive den eneste klub, FCK ikke har slået på vejen mod guldet.

Bortset fra to uafgjorte kampe mod AGF, har FCK slået alle andre hold i Alka Superligaen, så det er virkelig værd at bevare status som ubesejret mod de sandsynligvis kommende mestre:

– Vi vil komme med alt, hvad vi har og er ikke skræmte på forhånd. Det kan godt være, man kigger lidt rundt på kulissen under opvarmningen og mærker suset, men når der er fløjtet op, er det en kamp som alle andre, og så spiller man bare, siger Mads “Mini” Pedersen, der kan få sin første optræden på Danmarks nationalstadion.

Tag i Parken i morgen kl. 16 og støt de tændte tigre.