Lang skadespause venter Emil Damgaard

Kategorier

Emil Damgaard længst til højre i mesterlære hos Jores Okore og Andreas Bjelland tilbage i 2011.

Foto: fcn.dk

Den værst tænkelige melding er desværre komme på Emil Damgaard, som har revet korsbåndet over efter han faldt skævt ned i søndagens kamp mod Randers FC. 17-årige Damgaard spillede for første gang på Alka Superliga-holdet, og må nu igennem en længere skadespause.

Cheffysiopterapeut Jacob Penalver fortæller:

– Emil har overrevet det forreste korsbånd i højre knæ, hvilket desværre betyder en pause på 8-9 måneder. Emil vil blive opereret på CFR Hospitaler i Hellerup. Derefter venter der en lang genoptræning, som vil kræve hårdt arbejde for at komme tilbage til fuld styrke og niveau, men han er i gode hænder og har en stærk vilje.

Sportschef Jan Laursen ærger sig over at en glædens dag med flere debutanter i startopstillingen blev ødelagt af en trist skade til Emil Damgaard.

– Det er enormt ærgerligt og synd for Emil, at han i sin Alka Superliga debut, som blot 17-årig ryger ind i en skade som denne. Vi sender alle de bedste tanker til ham, og vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at støtte og hjælpe ham med at komme tilbage. Vi har stor tro på Emil’s talent og indstilling og glæder os til at se ham tilbage på banem igen, fortæller Jan Laursen.

Emil Damgaard kom til FCN/Farum BK som U/12-spiller fra samarbejdsklubbens Ganløse.