Ingvartsen: Kampformen skal bygges op

Kategorier

Marcus Ingvartsen kan spille sin kamp nr. 50 for FCN i aften.

Foto: Boesenfoto.dk

– Vi må lære af kampen mod AGF og sørge for at give os selv og publikum en sejr over Viborg, siger Marcus Ingvartsen, der både leverede et mål og en assist i sin første startopstilling efter skadespausen

I slutningen af efteråret var FC Nordsjællands unge angrebstalent Marcus Ingvartsen hæmmet i sit spil af smerter i det ene knæ. Og da det blev værre i optakten til forårssæsonen, blev det besluttet at klare problemet med en operation.

– Jeg har fået fjernet noget, der gnavede på menisken, og det hele er gået efter planen. Først en kort pause og derefter genoptræning frem mod nogle kampe her i forårsafslutningen.

– Efter to kampe som indskifter, var jeg klar til en startopstilling mod AGF, og det var virkelig dejligt at være tilbage på banen fra kampstart. Jeg er endnu ikke klar til 90 minutter, men det handler for mig om at bygge på med power ved at få spilletid.

– Og selv om vi ikke vandt, var det vigtigt for mig selv, at jeg kunne bidrage med en assist og et mål. Vi skulle have vundet den kamp, men nu må vi både for vores egen og publikums skyld slutte af hjemme med en sejr over Viborg, siger 20-årige Marcus Ingvartsen.

Han blev skiftet ud efter sin scoring til 3-0 og måtte således fra bænken se Morten Duncan stjæle alle overskifterne i en kamp, hvor FCN ellers præsterede flot indtil 20 minutter før tid.

– Det var slemt at se på. Det var simpelthen for dårligt at smide sejren væk, men det må vi lære af. De første 70 minutter skal vi bringe videre til kampen mod Viborg, og så må vi stå sammen som hold og holde fast i en hel kamp, siger Marcus Ingvartsen, der også håber snart at kunne vende tilbage til U/21 landsholdet.

– Nu håber jeg at få så mange spilleminutter som muligt i benene i de sidste par Superligakampe, og så er det selvfølgelig et mål at blive klar til U/21 landsholdet, så hurtigt som muligt.

– Jeg skal nok regne med, at det skal være i de første Superligakampe i næste sæson, at jeg primært skal prøve at vise, at jeg er klar, siger Marcus Ingvartsen, der med sin overbevisende indsats mod AGF styrkede sin kandidatur.