Glad DHL-vinder af fodboldtrøjer

Kategorier

Line Hansen fra Kalundborg med de tyske verdensmestres trøjer.

Foto: Rie Neuchs

17-årige Line Hansen fra Kalundborg var i Right to Dream Park med sine dyrebare trøjer med autografer af de tyske landsholdsprofiler Neuer og Schweinsteiger

DHL og FCN havde i årets julequiz en fornem præmie bestående af tre eftertragtede trøjer: Èn af Bayern Münchens målmand Manuel Neuer og én med Manchester Uniteds Bastian Schweinsteiger, begge trøjer med spilernes autograf på, skaffet af FCN Toppartner DHL, der også er partner i begge de to internationale topklubber.

Udover trøjerne med de to tyske verdensmestre var der også en FCN-trøje med autografer fra alle FC Nordsjællands spillere. Vinderen af den eftertragtede præmie blev 17 årige Line Hansen fra Kalundborg, der er FCN-fan og i søndags havde taget sine dyrebare trøjer med i Right to Dream Park.

– Det var helt fantastisk, for jeg har aldrig prøvet at vinde noget før. Det føles rimeligt vildt at have sådan nogle trøjer, og jeg har haft dem på flere gange. Nogle af drengene i klassen var også godt misundelige og sagde ”Oh my God”, da de så dem, siger Line Hansen, da hun bliver fotograferet med trøjerne i pausen af FC Nordsjællands hjemmekamp mod Randers.

– Indtil videre har trøjerne fået lov at ligge i æskerne, når jeg ikke har haft dem på, men planen er, at de skal sættes i ramme og hænges op. De skal i hvert fald aldrig sælges, selv om nogle måske gerne vil købe dem. Dem vil jeg aldrig af med, siger Line Hansen, der som FCN-fan også værdsætter FCN-trøjen med alle autograferne højt.

– Jeg er vildt meget FCN-fan og er kommet herinde til kamp flere gange tidligere. Også i forbindelse med, at min lillebrors hold fra Raklev har spillet forkampe, fortæller Line Hansen.