FCN har hentet fire point mod FCK i denne sæson

Kategorier

Tobias Mikkelsen scorede et flot mål mod FCK, sidst de to hold mødtes.

Foto: Getty Images

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag kl. 16.00 mod FCK i Telia Parken.

Vidste du at…

.…FCN og FCK har mødt hinanden 41 gange i Superligaen, og samlet set har FCK 27 sejre, 7 kampe er endt uafgjort og kun 7 gange har FC Nordsjælland vundet. 22 af kampene er spillet i Parken, og her har FCK 16 sejre, mens 4 kampe er endt uafgjort og kun 2 med sejr til FCN.

…i denne sæson mødte de to klubber hinanden første gang i Parken i 4. spillerunde, og den kamp sluttede 1-1. Her scorede Bruninho for FCN, mens FCK fik Daniel Amartey udvist. Sidst mødtes de to klubber i Right to Dream Park 20. marts, og her vandt FCN 2-0 på mål af Emre Mor og Tobias Mikkelsen.

…det således kun er FC Nordsjælland, der har slået FCK i dette forår, og at FCN sammen med AGF er de eneste klubber, der ikke har tabt til FCK i denne sæson. FCN har hentet 4 point ud af 6 mulige, mens AGF har spillet to gange uafgjort mod løverne.

…FCK med en sejr kan sikre sig det danske mesterskab i dag. Det blev muligt, da de nærmeste forfølgere fra SønderjyskE lørdag tabte til FCM. FCK har ikke været dansk mester siden 2013, året efter FC Nordsjællands mesterskab. Siden har AaB og FCM siddet på Danmarks fodboldtrone.

…FCN til dagens kamp har Tobias Mikkelsen tilbage i truppen efter en skadespause. Tobias Mikkelse scorede målet til 2-0 sidst mod FCK.

…FCN må undvære Pascal Gregor, der afsoner en spilledags karantæne. Det samme gør Andreas Cornelius fra FCK.

…dagens dommer, 33-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, er i gang med sin 2. sæson som Alka Superliga dommer. Han har dømt tre kampe med FC Nordsjælland i denne sæson, senest hjemmekampen mod Hobro midt i april.