FCN Glasgow fornyer deres sæsonkort

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

De skotske drenge har igen til den nye sæson valgt at have et sæsonkort til Right to Dream Park for at bakke op om FC Nordsjælland.

Drengene i Skotland har ekspanderet deres fanklub voldsomt fra at være to der i sidste sæson besøgte Farum, var der hele 8 skotter på besøg. Du kan HER se hvordan deres besøg forløb da de besøgte Farum den 1.maj.

– Vi har forelsket os i klubben, og derfor synes vi kun det er helt fair at vi bakker op på denne måde. De to gange vi har besøgt Farum har alle været imødekomne, og det virker som en lille familie. Det er nemt at komme i kontakt med klubben og spillerne, og det synes vi bare er imponerende, fortæller Mark Collins fra det skotske.

Eftersom at skotterne sjældent kan være på stadion, er der selvfølgelig mulighed for at byde ind på deres sæsonkort. Det er nemlig muligt at dele sit sæsonkort med andre, hvis man ikke selv kan komme på stadion.

Du kan få kontakt til FCN Glasgow på følgende mail: fcnglasgow@gmail.com

Sæsonkort fra kun 299,- for børn og 599,- for voksne
Husk at du stadig kan nå at udbytte det gode tilbud på sæsonkortene, som løber indtil den 31.maj. Du kan læse mere om tilbuddet HER