Fetai, Mor, Tanor og Mohammad besøger Farum Midtpunkt

Kategorier

Bajram Fetai er igen på besøg i Farum Midtpunkt.

FC Nordsjælland besøger igen Farum Midtpunkt med Bajram Fetai, Emre Mor, Collins Tanor og Adnan Mohammad.

Onsdag aften kl.19.00 vil alle i Farum Midtpunkt igen få mulighed for en sjov træning med nogle af FC Nordsjællands Superliga-spillere og den tidligere FCN-profil Bajram Fetai. FCN har arrangeret en række træninger i Farum Midtpunkt hen over året, og i morgen bliver den anden gang. Bajram Fetai vil være til stede hver gang, mens det vil være forskelligt fra gang til gang hvilke Alka Superliga-spillere der vil være med til træningen.

FCN har længe ønsket at gøre noget ekstra for Farum Midtpunkt, og da der ikke findes noget bedre end fodbold til at forene mennesker og sikre sig en række gode oplevelser har det været en høj prioritet at få skabt dette initiativ i samarbejde med Furesø Fritidsforvaltning.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding, man kan bare møde op kl.19.00 og få en times fodboldoplevelse med Superliga-profilerne. De næste træninger i Farum Midtpunkt med Bajram Fetai og Superliga-spillere fra FCN bliver onsdagene 27.juli, 17, august og 21. september.

Du kan her se hvordan det gik ved sidste træning.