Billige sæsonkort er klar – udnyt tilbuddet

Kategorier

FC Nordsjælland, har valgt at differentiere priserne på sæsonkort, i modsætning til tidligere år. Det betyder at der vil være forskel på priserne til de forskellige tribuner. A-/C-tribunen vil have en pris, mens der på D-tribunen vil være meget billige sæsonkort.

Tilbudsperiode indtil 1.juni
Det betyder at du kan købe et sæsonkort på D-tribunen for kun 599,- (voksne) og kun 299,- (børn.) På A-/C-tribunen, som er langsiderne vil priserne være på 1099,- for voksne og 549,- for børn.

Det giver et af Alka Superligaens billigste sæsonkort i tilbudsperioden, og det sker i håbet om at bringe flere ind på stemningsafsnittet i Right to Dream Park, og for at gøre det attraktivt for alle, at komme på stadion for en yderst retfærdig pris.

Efter tilbudsperioden
Priserne vil ligge højere, derfor skal du selvfølgelig købe allerede nu, da du sparer mange penge. Pr. 31.05.16 bliver priserne følgende på D-tribunen: 999,- (voksne) og 599,- (børn). På A-/C-tribunen: 1499,- (voksne) og 849,- (børn)

Ekstra hjemmekampe
Den nye turneringsstruktur som begynder for sæsonen 2016/17 betyder også, at man som sæsonkortholder er garanteret minimum én ekstra hjemmekamp. Hvis FCN slutter i top 6, står den på mesterskabsslutspil, med fem attraktive hjemmekampe, mod de bedste hold i Alka Superligaen.

Skulle FCN slutte uden for top 6, betyder det endnu flere hjemmekampe, hvor det er knald eller fald i hver og en af kampene, da hvert enkelt point kan havde stor betydning om man skal kæmpe om at undgå nedrykning eller kæmpe for at hente en spændende plads i Europa.

LÆS MERE OM DEN NYE STRUKTUR HER

Hvad får du for et sæsonkort:

  • Minimum 18 hjemmekampe (flere afhængig af placering efter 26 runde)
  • Én udebanetur i løbet af sæsonen
  • Mulighed for at videregive dit sæsonkort til venner eller familie hvis ikke du kan komme på stadion
  • 10 % rabat i FCN Shoppen + tilbud
  • Invitation til sæsonkort-arrangementer med bl.a. spillere, sportschefer og cheftræner
  • FCN tips konkurrence
  • Deltagelse i den store FCN julekalender med store præmier

Eksisterende sæsonkortholder
Er du allerede sæsonkortholder i FC Nordsjælland, og ønsker du at købe sæsonkort til næste sæson, så kan du forny dit kort lige her.

Ny sæsonkortholder
Har du ikke tidligere haft sæsonkort i FC Nordsjælland, men ønsker at købe et sæsonkort til disse fordelagtige priser, så kan du købe dit sæsonkort til sæsonen 2016/17, lige her.